Nemesacél krizantémkő és édesvízi gyöngy ékszer szett

KívnáságlistáraAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Értékeld Te is!

15 900 Ft

Üzlet

Ezt a nyakláncból és fülbevalóból álló, édesvízi gyöngy ékszer szettet krizantémkő medálokkal a finom ekrü színére hangoltam.

A gyöngysort szabálytalan, tojásdad formájú, tenyészett gyöngyökből és mázas kerámiagyöngyökből készítettem. A medált aprólékos munkával, peyote technikával befoglalt kisebb és nagyobb, ovális krizantémkövek alkotják, alattuk egy kagylócsepp függ.

A fülbevaló a gyöngysor mintájára édesvízi gyöngyökből és kerámiagyöngyből készült.

Mivel a szett minden fém eleme nemesacél, nem kell attól tartanod, hogy megfeketedik rajtad vagy allergiát okoz.

A nyaklánc hossza 42 cm. Delfinkapoccsal záródik.

A fülbevaló hossza 3 cm. Beszúrós kivitelű.

  Kérdése van?
Nemesacél krizantémkő és édesvízi gyöngy ékszer szett
Nemesacél krizantémkő és édesvízi gyöngy ékszer szett

15 900 Ft

Leírás

Az ékszer szett megvásárlásához kattints az “Irány a termékhez” gombra.

Vélemények (0)

Vélemények

0.0 - 5
0
0
0
0
0
Értékelés elküldése

Még nincsenek értékelések.

„Nemesacél krizantémkő és édesvízi gyöngy ékszer szett” értékelése elsőként

Vásárlói információk

Szállítási szabályzat

A megrendelt termék kizárólag házhoz szállítás keretében vehető át. A megrendelt termék(ek)et méretüktől függően légpárnás borítékban vagy csomagolódobozban küldöm a GLS futárszolgálat segítségével. A csomagot az utalás beérkezésétől számított 2 munkanapon belül átadom a futárszolgálatnak, mely várhatóan a feladást követő napon kézbesíti. A csomag útnak indításáról és várható érkezéséről e-mailben tájékoztatást küldök.

A szállítás költsége: 1.200 Ft.

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Pénzvisszatérítési eljárás

Ha a vásárló nem elégedett a termékkel, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 nap.
Ha a vásárló elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postai vagy elektronikus úton küldött levél formájában a szolgáltató adatainál megadott postai vagy e-mail címre az elállási határidőn belül. Ez esetben az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítésre kerül a megrendelt termék vételára. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A vásárló köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül, sértetlen állapotban visszaküldeni és a visszaküldés közvetlen költségét viselni. A visszatérítés mindaddig visszatartható, amíg a szolgáltatóhoz vissza nem érkezett a termék, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak.

További információk és elállási nyilatkozat minta itt: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Lemondási / visszaváltási / csere irányelvek

Elállás, szavatosság és jótállás az Általános Szerződési feltételek szerint: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Érdeklődés

Általános kérdések

Egyelőre nincsenek kérdések.

Alkotói piac
Logo
Új fiók regisztrálása
Reset Password