Nemesacél lápisz lazuli nyaklánc Swarovskival és kerámiával

KívnáságlistáraAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Értékeld Te is!

15 800 Ft

Üzlet

Ez a nemesacél lápisz lazuli nyaklánc az álomszerű, telt kék követ három formában is megjeleníti.

A gyöngysort 6 mm-es lápisz lazuli golyókból készítettem fényes, apró nemesacél díszítőkkel. Középen három impozáns, ovális lápisz lazuli medál alkotja az ékszer látványos részletét, amiket aprólékos munkával, peyote technikával foglaltam be. A középső medált Swarovski csepp függő díszíti. Az ásványok közé ragyogó kerámia golyókat tettem, a hármas medált dundi lápisz lazuli cseppekkel vezettem két oldalon a gyöngysorba. Az ékszer így igazán látványos és ásványban gazdag lett.

Mivel minden fém eleme nemesacél, így nem kell attól tartanod, hogy megfeketedik rajtad vagy allergiát okoz.

A nyaklánc hossza 46,5 cm. Delfinkapoccsal záródik.

  Kérdése van?
Nemesacél lápisz lazuli nyaklánc Swarovskival és kerámiával
Nemesacél lápisz lazuli nyaklánc Swarovskival és kerámiával

15 800 Ft

Leírás

Az ékszer megvásárlásához kattints az “Irány a termékhez” gombra.

A kék ásványokról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Vélemények (0)

Vélemények

0.0 - 5
0
0
0
0
0
Értékelés elküldése

Még nincsenek értékelések.

„Nemesacél lápisz lazuli nyaklánc Swarovskival és kerámiával” értékelése elsőként

Vásárlói információk

Szállítási szabályzat

A megrendelt termék kizárólag házhoz szállítás keretében vehető át. A megrendelt termék(ek)et méretüktől függően légpárnás borítékban vagy csomagolódobozban küldöm a GLS futárszolgálat segítségével. A csomagot az utalás beérkezésétől számított 2 munkanapon belül átadom a futárszolgálatnak, mely várhatóan a feladást követő napon kézbesíti. A csomag útnak indításáról és várható érkezéséről e-mailben tájékoztatást küldök.

A szállítás költsége: 1.200 Ft.

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Pénzvisszatérítési eljárás

Ha a vásárló nem elégedett a termékkel, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 nap.
Ha a vásárló elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postai vagy elektronikus úton küldött levél formájában a szolgáltató adatainál megadott postai vagy e-mail címre az elállási határidőn belül. Ez esetben az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítésre kerül a megrendelt termék vételára. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A vásárló köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül, sértetlen állapotban visszaküldeni és a visszaküldés közvetlen költségét viselni. A visszatérítés mindaddig visszatartható, amíg a szolgáltatóhoz vissza nem érkezett a termék, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak.

További információk és elállási nyilatkozat minta itt: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Lemondási / visszaváltási / csere irányelvek

Elállás, szavatosság és jótállás az Általános Szerződési feltételek szerint: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Érdeklődés

Általános kérdések

Egyelőre nincsenek kérdések.

Alkotói piac
Logo
Új fiók regisztrálása
Reset Password