Nemesacél tejkvarc és rózsakvarc nyaklánc

KívnáságlistáraAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

22 990 Ft

Üzlet
  • Ez a mesébe illő, kétsoros tejkvarc-rózsakvarc nyaklánc hercegnőknek mindenképpen ajánlott, de a palotán kívüli, finom hölgyek szettjeinek is garantáltan legalább olyan pompás éke lesz, akárcsak egy tiara. 🙂
  • Impozáns részlete egy óriási, majdnem 4 cm átmérőjű rózsakvarc korong, amit egészen apró gyöngyökkel foglaltam be. Két oldalán kisebb, ovális és szintén befoglalt rózsakvarc medálok, alatta pedig fényes porcelán és fazettált rózsakvarc golyók, cseppecske díszeleg.
  • Az ásványgyöngyökön kívül figyelemre méltó a 3-3 peyote technikával megmunkált díszítőelem, ami egybefogja a felső rózsakvarc és az alsó tejkvarc gyöngysort.
  • A nyaklánc 46 cm hosszú, amihez 5 cm lánchosszabbítót rögzítettem, hogy szép ívét nyakméretedhez igazíthasd. Delfinkapoccsal záródik.

  Kérdése van?
Nemesacél tejkvarc és rózsakvarc nyaklánc
Nemesacél tejkvarc és rózsakvarc nyaklánc

22 990 Ft

Leírás

Mivel minden fém eleme nemesacél, nem kell attól tartanod, hogy megfeketedik rajtad vagy allergiát okoz.

Vélemények (0)

Vélemények

0.0 - 5
0
0
0
0
0
Értékelés elküldése

Még nincsenek értékelések.

„Nemesacél tejkvarc és rózsakvarc nyaklánc” értékelése elsőként

Vásárlói információk

Szállítási szabályzat

A megrendelt termék kizárólag házhoz szállítás keretében vehető át. A megrendelt termék(ek)et méretüktől függően légpárnás borítékban vagy csomagolódobozban küldöm a GLS futárszolgálat segítségével. A csomagot az utalás beérkezésétől számított 2 munkanapon belül átadom a futárszolgálatnak, mely várhatóan a feladást követő napon kézbesíti. A csomag útnak indításáról és várható érkezéséről e-mailben tájékoztatást küldök.

A szállítás költsége: 1.200 Ft.

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Pénzvisszatérítési eljárás

Ha a vásárló nem elégedett a termékkel, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 nap.
Ha a vásárló elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postai vagy elektronikus úton küldött levél formájában a szolgáltató adatainál megadott postai vagy e-mail címre az elállási határidőn belül. Ez esetben az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítésre kerül a megrendelt termék vételára. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A vásárló köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül, sértetlen állapotban visszaküldeni és a visszaküldés közvetlen költségét viselni. A visszatérítés mindaddig visszatartható, amíg a szolgáltatóhoz vissza nem érkezett a termék, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak.

További információk és elállási nyilatkozat minta itt: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Lemondási / visszaváltási / csere irányelvek

Elállás, szavatosság és jótállás az Általános Szerződési feltételek szerint: https://juline.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Érdeklődés

Általános kérdések

Egyelőre nincsenek kérdések.

Alkotói piac
Logo
Enable registration in settings - general